Újra gyönyörű a bőröm

Azt hiszem, hogy sajnos nagyon sok nő küzd azzal a problémával, ami sajnos nálam is felütötte nemrégen a fejét, miszerint hogy a bőröm szépsége sajnos már nem a régi. Azt kell mondjam, hogy rám talált sajnos a narancsbőr, és már a bőröm színe és állaga sem a régi. Én sosem kellett hogy tulajdonképpen foglalkozzak a bőröm szépségével, és éppen ezért ez nekem nem csak nagy feladat, hanem iszonyatosan kellemetlen érzés is, szinte már kezdett rámenni az egészségem, hogy állandóan azzal foglalkoztam és azon aggódtam, hogy romlik a bőröm állapota és állaga, nem csak az arcomon, hanem bizony az egész testemen, a mellkasomon, hasamon és a hátamon is.

Keresgélni kezdtem és mindenféle javaslatot találtam a neten, egészen a különböző masszázsoktól a vitaminokon át az arckrémekig mindent, de igazság szerint a masszázsra sem időm sem pedig pénzbeli keretem nem volt, a vitaminokat elkezdtem szedni, de átütő eredményt nem hoztak, az arckrémek többségét pedig nem bírta a bőröm, találtam végül jót, de azt kell mondjam, hogy azt masszírozgatni kell minden nap, amit sokszor sajnos elfelejtek, így egész sokáig nem találtam megfelelő megoldást a testkezelés megoldására, még az arcomra esetleg, de a hasam, derekam és hátam dekoltázsom továbbra is problémás maradt.

Az egyik nagyon jó barátom javaslatára pedig felléptem a leakcioztuk.hu oldalára, ahol a kozmetika résznél rátaláltam a zsírégető és bőrfeszesítő masszírozó készülékre, amit tüstént meg is rendeltem, és szinte azonnal használni kezdtem, és azt kell mondjam, hogy tökéltesen bevált. Nem gondoltam volna, hogy egy ilyen kis egyszerű dolog ilyen átütő eredményt tud hozni számomra és a bőröm számára. Mindenkinek csak javasolni tudom ezt a kis szerkezetet, akinek a bőrének szüksége van a törődésre és a kényeztetésre, mert biztos vagyok benne, hogy elégedett lesz vele, mint ahogyan az oldallal is, ami azóta az én személyes kedvencem lett.

Vélemény, hozzászólás?