Egyedi díszeim a legjobb kezekben

Az ember, ha gyerekként visszagondol régi önmagára, és megkérdezi magától mi az, amit nagyon szeretett, amit évről évre mindig várt, biztos vagyok benne, hogy az első három helyben benne foglaltatik a karácsony. Ez az ünnep volt régen, amikor a szeretteink messzi – messzi tájakról is ellátogattak hozzánk, mindenki hozott valami finomságot, és sok esetben akár egy egész hétvégén át a főszerep a játéké, a jóízű étkezéseké, a süteményeké volt, vagyis boldogság lepte el a házat. Nem volt ekkor szó gondokról, a terményről, a hidegről vagy a földekről, mindenki csak mosolyogva játszott a gyerekekkel és dicsérte a jobbnál jobb étkeket.

Manapság ez az ünnep is, mint sok más, sajnos már eldeformálódott. Egyre inkább átvette a dolgok lényegét az ajándékok halmaza, azok értéke. Ilyenkor úgy érezzük, még ha nem is lenne szüksége éppen senkinek sem egy nagyobb tévére, vagy egy jobb telefonra, kötelességünk meglepni, és ezeket legalább tudja használni, biztosan örülni is fog neki. Én azonban azoknak kínálok ezekben a percekben egyedi ajándékot, akik teljesen máshogy gondolkodnak, és egy kis szeretetmorzsát szeretnének ajándékozni a vagyontárgyak helyett.

Kézzel készített karácsonyfadíszeket árulok ugyanis, egyedi festésekkel, melyek visszaidézik a régi idők szeretett hangulatát, melyek békét és boldogságot, felhőtlen játékot vagy épp egy nyugodt tájat sugároznak. Azt gondolom, egy ilyen gyönyörű kézzel készített gömb ajándékba mindenki szívét megmelengeti. Főleg, ha épp minden karácsonykor kap az ember egy ilyet.

Igen ám, de ezekről katalógust készíteni szinte lehetetlen vállalkozás, vagyis annak tűnt, amíg meg nem találtam a Fotoda Stúdió csapatát, akik a termékfotózás mesterségét valami hihetetlen magaslatokba emelték, mert mindazon túl hogy a képek szakmailag tökéletesek, egészen egyszerűen visszaadják a régmúlt idők szépségének csillogását is. A legjobb kezekben vannak így minden évben a legújabb díszeim is.

Vélemény, hozzászólás?