A lányom kedvence

Az ember élete gyökerestül változik meg amikor gyereke születik. Mindig mindenki mondta ezt nekem, de valahogy sosem éreztem ezt ennyire élesnek, pedig tényleg fenekestül fordult fel az életem, mint a kislányom előtt volt. Teljesen más életet élek azóta, hogy azon a nagyon meleg nyári napon megszületett. Máshogy, de úgy, hogy semmit sem kellett feladnom amit szerettem. És ez itt a lényeg. Mert számomra a kislányom egy társ ahhoz, amit mindig is szerettem és nem gát, vagy valamiféle hátráltató tényező. Én már közel másfél éves kora óta festek vele, nagyon szeretünk kirándulni, együtt futok vele, speciális babakocsival, egyszóval semmit sem kellett feladnom hála a jó égnek. Nyilván dolgozni most nem járok, de az életem semmivel sem lett kevesebb, csak jóval rendszerezettebb és nyugodtabb. Kiegyensúlyozottabb vagyok, mert van egy olyan napirendünk, amit mindig követünk, és egy jól kialakított tervnek megfelelően mindig minden belefér a napba amit eltervezünk, hiszen csak annyit rakunk bele amennyit elbír. Ezt már korábban is kifejleszthettem volna az életemre vonatkozóan.

A kislányom, mint mondtam, imád velem festeni. Neki is van tőlem kedvenc képe és nekem is van tőle olyan amit imádok, és nemrég meglepte egy ajándékkal, amit a póló nyomtatás segítségével alakítottunk ki, hiszen egy fehér pólóra tettük az én képemet neki, az ő képét pedig nekem. Hát látni kellett volna az arcát amikor kibontotta a két fehér pólót és meglátta, hogy az ajandekozd.hu munkatársai milyen tökéletes munkát végeztek.

Három évesen nem is gondoltam volna, hogy ennyire meg fog hatódni Egészen egyszerűen nem találta a szavakat, csak potyogtak a könnyei, közben mosolygott és bújt hozzánk. Annyira édes volt. Én pedig annyira meglepődtem, hogy szintén nem tudtam mit kezdeni a könnyeimmel. De még a sosem meghatódó férjem is törölgette a szemeit boldogságában.

Vélemény, hozzászólás?