Telefontokok: fő a védelem, de nézzen is ki jól?

Ha új okostelefont akarunk venni a jobb gyártók aktuális termékei közül, akkor mélyebben a zsebünkbe kell nyúlni. Ha pedig megvan az új kütyü már szinte azonnal kárpótol a maga előnyeivel és a vásárlásunk jogosságát igazolja esetleges előnyeivel. Viszont ha nem figyelünk és vigyázunk rá, akkor jelentős értékcsökkenés következhet be igen rövid idő alatt. Ezért fontos a megfelelő telefontok és üvegfólia használata új mobilunk esetében is! Hiszen elég egy óvatlan mozdulat és a drága készülékünk máris összetörhet, használhatatlanná vállhat.

Telefontokok: fő a védelem, de nézzen is ki jól?

Sokszor a divat és az aktuális trendek határozzák meg, hogy az egyes tokok közül melyik kerül fel eszközünkre, de mielőtt döntést hozunk gondoljuk át, hogy munkánkból adódóan, vagy kézügyességünk alapján mely típus lehet a legjobb számunkra.

A mai telefonok kínálatában léteznek ugyan vízálló telefonok, de ettől függetlenül a legtöbb modell esetében a vízzel való találkozás egyet jelent a véggel. Azaz ha már volt szervizen a vízálló modell, vagy csak szerencsétlenek voltunk, akkor a készülékünk sajnos nem fogja megúszni szárazon. Ezen eshetőségek elkerülésére javasolt a vízálló tokok beszerzése.

Más aspektusban vizsgálva a témát, ha olyan körben dolgozunk, akkor jól jöhet a teljesen zárt és ütésálló tok is. Ilyen lehet például a műhelyekben, üzemekben dolgozó emberek esetében, vagy akár a kertépítőknél is. Tehát gondoljuk át, hogy mekkora védelemre van szükségünk. A tok mérete, súlya szoros összefüggésben van a védeklem mértékével. Ezen felül rengeteg más szempontból, megannyi választási lehetőséggel találkozhatunk, de inkább mindenki tekintse meg a fenti linken a kínálatot és válassza ki kedvencét.

Vélemény, hozzászólás?