Hogyan hódítja meg a nő a férfit? Avagy a modern ismerkedés eszközei

A mai rohanó, felgyorsult világban az embereknek, legyen akár nő, akár férfi, nincs ideje kivárni, amíg eljön hozzá a megfelelő partnert. Az internet korában kinyílt a világ, akár a világ másik végén élő emberekkel is napi kapcsolatot tarthatunk fent, így szinte pár kattintásra elénk tárul jóformán az összes szingli nő/férfi.

Ez néha ijesztő is lehet, hiszen amikor a mennyiség a minőség rovására megy, ott lehetnek félreértések. De mit csinál egy nő, ha megtetszik neki egy férfi? Egyértelműen a csábítás legkülönfélébb eszközeit veti be, nem riad vissza semmitől. Otthon kényelmesen megnyitja a pipereshop oldalát, könnyedén, kényelmesen válogat a termékek közül, melyekről tudja, hogy kihozzák belőle a maximumot. Egy mesés illatú tusfürdő, egy hajat selymessé varázsoló sampon, egy laza, de szexi smink és természetesen nem utolsó sorban egy őrjítően varázslatos parfüm, és kezdődhet is a csábítás.

Amióta világ a világ, az udvarlás, meghódítás a férfi dolga. Mint régen, becserkészni, majd befogni a vadat, régen talán sokkal nehezebb volt. Ma már szinte napok alatt találhatunk valakit egy kellemes időtöltés céljára, de az igazi gyémántot mindkét nem esetében körülményes, és sok esetben időigényes feladat, azaz kitartás és türelem kell hozzá. De ahogy szokták mondani, a türelem rózsát terem.

Vélemény, hozzászólás?